print logo

Værkstedet

oktober 2023

Er det jeres virksomhed, der skal flytte ind i vores kontormiljø på Frederiksberg? Vi har plads til flere, der kan berige vores byggefaglige fællesskab.

Værkstedet er et dobbelthøjt, moderne og velfungerende DGNB-certificeret kontormiljø med gode mødefaciliteter, fælles reception og kantine og den skønneste, grønne tagterrasse.

Beliggenheden er Finsensvej på Frederiksberg. Bussen stopper ved gadedøren, metroen er lige om hjørnet, og det er nemt at komme til og fra i bil.

Vi har gennem en årrække udbygget det netværksbaserede kontorfællesskab med stærke fagkompetencer inden for byggeriet og er i dag 100 rådgivere under samme tag.

Installationsingeniører i SINUZ, konstruktionsingeniører i ART-TEK og arkitekter i Tranberg Arkitekter og JJW Arkitekter samarbejder på større og mindre sager og sparrer fagligt i dagligdagen.

Og vi vil rigtig gerne udvide fællesskabet.

Et byggefagligt fællesskab med plads til flere

Tilsammen beskæftiger vi os med byggeri inden for alle faser og genrer – institutions- og undervisningsbyggeri, boliger til unge, familier og ældre, erhvervsbyggeri og indretning, renovering, transformation, tilbygning, nybyg og bygherrerådgivning, for både offentlige og private kunder.

Vi har stort fokus på fællesskab virksomhederne imellem og samarbejder på projekter, videndeler og sparrer på tværs i hverdagen, spiser frokost sammen og mødes ved den gode kaffe, og har fælles fokus på at reducere Værkstedets samlede klimaaftryk.

I den kommende tid får vi plads til flere, og vil rigtig gerne tilknytte virksomheder, der kan berige vores faglige fællesskab og udvide samarbejdspotentialerne. Hvis I arbejder med eller i byggebranchen og kunne have interesse i at blive en del af et stærkt fagligt netværk, vil vi rigtig gerne have besøg af jer i Værkstedet. Ring eller skriv, så vi kan tale om mulighederne.

Hvorfor er vi en del af Byens Netværk?

JJW Arkitekter, ART-TEK og SINUZ er alle medlemmer af Byens Netværk, som vi ser som en oplagt mulighed for at møde, meningsudveksle og videndele med aktører på tværs af byggebranchen.

Og hvem ved – måske er det i Byens Netværk, vi finder de helt rigtige bofæller til vores byggefaglige kontorfællesskab.

Kontakt og hør mere hos

Mette Seiding
JJW Arkitekter
E mse@jjw.dk
T 3013 8011

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk