print logo

Dansk Arkitektur Center – DAC

juli 2023


Dansk Arkitektur Center - DAC er for alle os, der er interesserede i arkitekturens verden: voksne og børn, lokale og turister, arkitekturnørder og nysgerrige nybegyndere. Gennem udstillinger, ture, events, læring og netværk - både i og udenfor BLOX, men også digitalt i app, podcasts og på web, skaber DAC rum til inspiration, nydelse og fordybelse. Og særligt nu, hvor verdens arkitekturøjne er rettet mod København.

Arkitektur som løsning på verdensmål

En bæredygtig fremtid for alle. Det er hovedtemaet for dette års store UIA kongres – verdenskongressen for arkitekter, som København er vært for i forbindelse med, at byen er udpeget til Arkitekturhovedstad 2023. Vores hovedstad er altså centrum for en international samtale, der handler om, hvordan arkitektur og byudvikling kan bidrage til at opfylde de 17 FN verdensmål for bæredygtig udvikling.

Summende centrum for arkitektur

UIA kongressen løber fra 2.- 6. juli, hvor Dansk Arkitektur Center vil være det uformelle mødested for kongresdeltagerne, dig som bor i byen, danske arkitekter og alle dem, der rejser hertil. Du vil kunne opleve et summende DAC, som byder på et hav af aktiviteter fra morgen til aften - vi holder nemlig åbent indtil kl. 22 hele ugen.

DAC brænder for at engagere endnu flere mennesker i arkitekturens verden, hvor endnu flere lægger mærke til arkitekturen i deres omgivelser, føler glæden ved godt design og får et indblik i, hvad arkitektur og byudvikling gør for vores hverdag.

Dansk Arkitektur Center - DAC er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve og forstå, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv. Vi er placeret i hjertet af København ved inderhavnen i den spektakulære BLOX-bygning, omringet af både ny og gammel arkitektur.

Læs mere om Dansk Arkitektur Center

Se oversigt over DACs events under UIA kongressen her

Se oversigt over DACs aktiviteter ifm. Arkitekturhovedstad her


Læs mere om UIA og verdenskongressen

Læs mere om København som Arkitekturhovedstad 2023 

 

Altan-alferne april 2024

footer image byens netværk